2011. július 17., vasárnap

CHF/HUF kereszt várakozás - 29. hét I.

Újabb és újabb csúcsok az alpesi valuta vonatkozásában, valamint rengeteg negatív hír, ezzel egy időben. Bár az értelmezésemben ezek már elég régóta benne vannak a pakliban (lásd Buxelliott korábbi bejegyzései), sőt többségük nem konkrét történés, pusztán jövőbeli feltételezés, azaz hangulati elem. A keresztárfolyam átlépte a várakozások szerinti 233,5-ös szintet. Célzónáról beszélünk, ezért ha nem megy tovább még beleférhet az explanded flat verzióba, de ehhez mindenképpen az kell, hogy ne menjen új csúcsra a jövő héten. Nagyon határán vagyok annak, hogy elvessem ezt az értelmezést, de várok vele még egy kicsit. Napos ábrán egyenlőre csak egy kiszúrás látszik. 

CHF/HUF kereszt, napos chart:


Ha felfelé menne tovább, akkor egy más jellegű értelmezés, melyről csak a holnapi  nap után nyilatkoznék mélyebben, csúcsként a 239,598-ra mutat. Na leizzadnának a turbó shortosok :o). A csúcs előtt esélyes lenne egy lefordulás 236,640-es szintről. De erről majd később!

CHF/HUF napos:


3 megjegyzés:

  1. A bejegyzés valamikor 9 előtt készült. Közben elindult a piac és ostromolja a 236,640-et, érdekes hétfő lesz...

    VálaszTörlés
  2. Utolsó verzió a 161,8%-os fibo, ha óráson töri az árat, akkor az expanded flatet teljesen eldobom, akkor 240 felett leszünk a jövő héten, nagy eséllyel...

    VálaszTörlés
  3. Szia Ad!

    Köszi az elemzést! CHF shortba még biztosan nem szabad belenyúlni! Legalábbis nekem!
    imi-boy

    VálaszTörlés