2011. július 28., csütörtök

CHF -péntek és további várakozás

A célzóna aljához ért a piac, holnap még egy kicsit emelkedhet. Ha az ábra szerint jelölöm ki az 5. végét, akkor nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy A hullám 5 alhullámból áll, vagy csak 3-ból. Amennyiben háromból, akkor felfelé mehet egy Flat is, ami akár a korábbi csúcs fölé is viheti az indexet. Ebben az esetben 240 felett lesz a fordulat. 
Nincs bizonyítékom semmire, de a felfelé tartó 3 hullám szerkezete, jobban adná ki magát, így arányaiban az első alhullám b-nek túlságosan hosszú a harmadikhoz. Ez egy potenciális verzió lehetne, persze ehhez a következő napokban komoly bizalomvesztés kell a piacokon, ami az amerikai adósságproblémák ismeretében bármikor meglehet... A választ a kérdésre talán holnap megkapjuk.

CHF/HUF 4 órás chart:




5 megjegyzés:

  1. megvan a celzona...ujra gratula....uj short certi van!!!!!...05-os kiutesi ar 250ft..charlie..

    VálaszTörlés
  2. Köszi!

    Nézzük meg, hogy Flat vagy ZZ lesz a korrekció

    ad

    VálaszTörlés
  3. chf/huf ugye eur/chf es eur/huf osszegyurva...ha eur/chf-et nezem nagyobb tf-en akar kesz is lehet a lefele szerkezet..ha lemegyek kisebb tf-re benne lehet meg lefele kor..franc se tudja,kertem Gregort hogy nezze meg kivancsi vagyok hogy latja.....eur/huf csak nem 1-2-1-2-t csinal nagyobb tf-en?akkor brutal forinterosodes johet majd a jovoben,,de nem is ez a lenyeg..nekem ugy tunik hogy naposon aprilis elejetol egy flat korrekciot csinal amibol kesz egy harmas fel egy harmas le es elkezdte? csinalni az 5hullamot fel amibol kesz a masodik es mostanaban kezdheti a harmadikat..benne lehet rovidesen az eur/huf-ba 28x szintek...ha ez igaz akkor csak az mentheti meg a ts04-et a kiutestol ha kozben az eur/chf elkezd erosodni...rezegni fog megint a lec lehet inkabb a ts 05-re kell fokuszalni...charlie..

    VálaszTörlés
  4. Szia Charlie!

    Ha most flat korrekció lesz, márpedig 237 felett ez marad az alternatíva 240 ki lesz ütve, sőt 245 alá érhet egy két forinttal. Nagyon a határon táncolunk, nálam épp belefér, de a két (1.és 3.) alhulláma B-nek,illetve annak aránya nem tetszik. A problémám, hogy a flat estén a FIBO szintek nem egyhelyre mutatnak, ezért inkább a ZZ-t adom nagyobb oddszal,mint befutó, igaz már nem sokáig...

    ad

    ad

    VálaszTörlés
  5. chf/eur új alj!

    Naitssz

    VálaszTörlés