2018. november 23., péntek

CHF/JPY

A havi chart alapján inkább longosnak gondolom a keresztet. A lokális mélypontról felfelé tartó szerkezetet impulse hullámnak vélem, ezért mindenképpen számítok egy újabb trendmozgató alakzatra északi irányba.

Hetes chartra váltva az impzulse után következő három hullámos esés, vagy a teljes korrekció, vagy annak A hulláma. Elsődleges verzióm a teljes korrekció lenne, azonban a charton utána bekövetkezett mozgás (túl mély esés) kérdéseket vett fel, igaz és látható, hogy havi charton nem zárt a feltételezett c/4 a feltételezett c/1 hullámterébe (de csak magas tf-n!, naposon már bezárt!). A lehetséges számozás a charton. Nem lehet kizárni egy esetleges 1-2-1-2 formációt sem. A mozgás célára - abban az esetben ha nem ED fut -  a jelölt célzóna. A kékkel behúzott vonalak ellenállás zónákat jelölnek, az első eddig szépen fogta, esélyes, hogy ha még egyszer nekimegy, akkor már nem tudja visszafordítani az árfolyamot, a magasabb ellenállás pedig már a célzóna.


Napos kép egyelőre zavaros, amennyiben erős, momentumos emelkedés indulna, akkor lehet arra számítani, hogy  a nagyobb tf elképzelés támogatást kap. A lokális low kivétele esetén a long elképzelést hátra sorolnám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése