2011. augusztus 1., hétfő

CHF - gyors

Úgy látszik rám is hatnak a hírek a kelleténél jobban.  A friss ábra:

12 megjegyzés:

  1. Közben nézem, hogy reggel rossz vonalhoz kötöttem a fordulatot, a valóság a kékkel jelölt 234-es Fibo, melyet érintve fordult északnak.

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Egy fontos dolog, nincs egységes devizapiac!!! Nincs olyan, mint egy értéktőzsde, ahol árjegyzők vannak és kereskedési könyv! A deviza bankok között cserél gazdát. Gondolom a certik mögött strukturált ügyletek vannak, valamely nagy bankkal megkötött megállapodás alapján, ha ott eléri a szintet, akkor ütik ki.
    Itt kérdés, hogy a bank kereskedett e, vagy csak az ügyfelek?

    VálaszTörlés
  3. Szerintem valami shortos kirázás lehetett, nagyon meredek a körbe...., épp ezért, mert egy feltételezett megnyúlt 5. hullám (alacsony hullámszinten) igen erős lehet a lefelé menet is.

    VálaszTörlés
  4. Üdv.

    Bekukk...
    Grat Ad Mester, igazad volt, eddig nagyon bejött :-)

    Csabesz

    VálaszTörlés
  5. Köszi Csabesz!

    (a hírek kicsit megtévesztettek, de fennhagytam a célzónáz, eddig telibe)

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!

    Ad chf-et nézted? szerinted megvolt az alja?
    szvsz nem! (vagy ha igen akkor is lesz még egy le majdnem aljára)

    Naitssz

    VálaszTörlés
  7. Szia Naitssz!

    Nem fogom pontosan megmondani, hogy megvolt e vagy sem, szerintem van felfelé még tér, és néhány nem érintett fibo vonal, ennek ellenére akár meg is lehetett. A devizák nem követik teljesen a tőzsdei mozgást, vagy fordítva. Továbbá nem tudom, hogy az EUR/CHF célba ért e, ha nem minden bizonnyal lehet egy újabb csúcs, de talán már nem akkora lendülettel, mint most.

    Ha minden jól megy, kedd-szerda lehet a mélypont, mindenhol.

    Pontosat majd az első második hullám beteljesülése után tudunk mondani, amikor a feltételezett harmadik hullám kiveszi az első csúcsát. Addig bizonytalanság. Most kezdtem csak mélyebben foglalkozni a devizával, nem tudom a sajátosságait, meg kell ismerni a sajátosságaikat.

    ad

    VálaszTörlés
  8. Köszi Ad! Köszönjünk a huf elemzésed is! :)

    Macd naposon óráson még mindig nem teljes ezért is gondolom (chf)!

    (Nekem nagyon gyanús, hogy dax6700 alá benézhet sp 1250 alá és onnan pattanhat csak fel!)

    Naitssz

    VálaszTörlés
  9. Szia Naitssz!

    Daneric szerint 1260 az SP célára, de tudjuk, hogy e hullám akár túl is futhat, remélem azért holnap látunk egy aljat.
    CHF-ben az ábra még mindig irányadó, nincs okom változtatni, mindenképpen visszamegy majd, a kérdés, hogy retracere vagy új csúcsra és az 5/4-et látjuk most lefelé.

    ad

    VálaszTörlés
  10. Daxot fiboztam még múlt héten! Ma ért bele az általam várt 50%-os értékbe, de még mehet lejjebb!
    Sajnos nem hallgattam az elemzésemre és érzésemre, bekavart amcsi hír!
    Tudom hír az hír, de ha jól megnézem ma volt egy fel ami C volt és úgy jött le nagyon!
    Tanulság számomra ismét, hogy a hír szinte semmit nem határoz csak annyit, hogy nem lehetett lekereskedni sokszor pl C? ma!

    Naitssz

    VálaszTörlés
  11. Szia!

    Mióta elmélyültem Elliott elméletében az elemzésekben ott volt egy fordulópont, amikortól nem olvastam a híreket, a mai nap egy komoly tanulság,mert nem hittem annak amit láttam. Cimballinak írtam talán vasárnap, hogy nem lesz megegyezés, mert a grafikonjaim mást mondanak, majd újraolvastam a könyvet és rátaláltam a "megoldásra" az e hullám erős hírhatás alatt áll. Sikerült nekem is jól elmenni...a hírek irányába... Látni fogod, hogy eredményesebb az elemzés, ha nem figyeled a híreket, onnan már csak egy lépcső és más színben látod az egész fundamentalista elemzésre épülő, szerintem a találgatások szintjén működő "tőzsdei elemzőket", akik utólag, mindenféle tudományos alap nélkül megmagyarázzák, hogy mit gondolnak a befektetők. Megkérdezi a befektetőket valamikor valaki is? Soha! Előveszik az újságot és ha jó a hír a befektetőket megnyugtatta, ha rossz, a befektetőknek kevés volt, nem tetszenek nekik a részletek stb... Bámulatos teljesítmény!

    VálaszTörlés
  12. Szia!
    Hát sajnos ez a csapda néha kinyílik szerintem sok más számára is! Ma is néztem híreket hát azt mondanak amit akarnak, ha így van ez, ha úgy van azt! Szerintem itt is bárki kitalálná nap végén mit kell mondani!
    Amikor elkezdtem szinte minden hírt néztem, de arról leszoktam mondhatni elliott miatt! Más fórum sem érdekel már (max vadász írásai) mondhatni csak Ti maradtatok! :)

    Jó éjt!

    Naitssz

    VálaszTörlés